- Jag tycker det är ganska diskriminerande. Jag läser det själv så jag är inte helt neutral men jag tycker det är omoget och utlämnande, säger Josefine Stephani från Richard Steffen-gymnasiet.

- Det är inte bra, det spär på den utseendefixering som redan finns, säger Beatrice Ronsten på Christopher Polhem.

Ett gäng killar på Richard Steffen tycker att gruppen är rolig, något på skolan där alla kan vara med.

- Mest tjejer har reagerat, vilket är ganska löjligt. De borde ta det positivt. Att vara en av de snyggare på skolan är något att vara glad över, säger Oskar Persson.

- Man ska inte ta det på ett dåligt sätt om man inte blir nominerad. De har ju inte blivit nominerade som fula. Alla kan ju inte bli Veckans Snygging, säger Isak Flemming.

Eleven Mimmi Bodén tycker inte att sidan ska tas bort. De som ligger bakom den vill inget illa, menar hon. Administratörerna har tagit sitt ansvar och raderat en bild där en av de nominerade inte ville vara med.

Bara de som blivit utlagda kan anmäla sidan, inte någon som bara tycker att innehållet kan vara stötande.Vad som ska göras åt sidan är ännu oklart. Som det ser ut nu finns den kvar trots att den en gång tidigare stängts.

Veckans Snygging Säve uppmanar till att "ta denna ’lek’ med en nypa salt" och att syftet är att "lyfta fram olika personers vackra yttre, vilket INTE betyder att insidan inte räknas".