- Hur förklarar jag vad jag gör? frågar sig Catrine Wikström som står vid sin monter och pratar med besökare under Företagardagen.
Hur ska hon säga? Hon arbetar med kreativitet, projektledning, jobbcoaching, håller kurser för privatpersoner och företagare, leker med färg, form och toner, jobbar deltid som kulturutvecklare, älskar musik, spelar gitarr och ska snart ge ut en cd tillsammans med bandet hon spelar med.
Catrine är mångfacetterad, minst sagt. Är det så en företagare ska fungera? Hon kombinerar allt som intresserar henne och tycker att det är vansinnigt roligt att jobba med självförverkligande.
Själv har hon förverkligat sig, förklarar hon.
- Och allt tråkigt har jag skalat bort!
Hon menar att det man jobbar med ska vara roligt och att detta är mycket viktigt för kreativiteten.

Pyssla om företagare
Bredvid står Ola Dahlberg som har ett enmansföretag inom it-branschen. Så färskt att det ännu inte har fått något namn.
Företagsidén är att erbjuda företagare "back-up" - någon som tar hand om it-miljön så att företagaren själv kan ägna sig åt sitt företagande. Erbjuda trygghet.
Går företagarens dator sönder så innebär det inte att allt på hårddisken gått förlorat - det har Ola påpassligt sparat ned på annat håll.
- De som anlitar mig ska kunna testa och det innebär att det ska vara lätt att komma in i och lätt att komma ur åtagandet med mig, förklarar Ola Dahlström.

Svettigt
Krister Dahlström cyklar på en motionscykel så att svetten stänker omkring honom. Krister förklarar (lite andfådd) att utan träning skulle han inte kunna jobba som musiker.
-Mentalt är det en stor skillnad om man är i fysisk form, konstaterar han och cyklar vidare.