Det säger Niklas Harlevi. Han driver tillsammans med Stig "Pigge" Werkelin företaget Snäcks Camping AB, där Visby strandby ingår. Bland annat finns där 45 villavagnar uppsatta. Och det är just villavagnarna som har orsakat en schism med byggnadsnämnden.
Nämnden menar att företaget bara har bygglov för 40 villavagnar. Inte 45. Och att det handlar om svartbyggen i lagens mening för fem av villavagnarna.
Om inte Harlevi och Werkelin tar bort fem av villavagnarna inom två veckor, den 15 juli, riskerar de att få ett vite på 32 000 kronor i veckan. Det beslutade byggnadsnämnden för en vecka sedan.

Betalar hellre
Niklas Harlevi berättar att "man håller på att diskutera saken internt" just nu.
- Vi kan inte lämna besked om hur vi tänker göra förrän tidigast nästa vecka, säger han.
Harlevi berättar att det är mycket troligt att han och Werkelin hellre låter sitt företag betala vite på 120 000 kronor i månaden än att ta bort de fem villavagnar som det handlar om.
- Ja, så kan det bli. Vi har dokument som visar vilka förutsättningar kommunen har gått med på, för att vi ska kunna utveckla campingen, säger Harlevi.
Har ni diskuterat saken med kommunen än?
- Det vill jag inte uttala mig om. Vi lämnar besked hur vi tänker göra under veckan som kommer.
Är en orsak till att ni hellre betalar vite, att alla 45 villavagnarna är bokade under sommaren?
- Vi har bra beläggning. Ja, det har vi, säger Harlevi.

"Inte en aning"
Johan Mosén från Kalmar semestrar med fru och två barn i en av de omdebatterade villavagnarna.
- Det där har jag inte en aning om. Jag tycker vagnarna är jättebra och läget är kanon. Bara 30 meter till havet. Bättre kan det inte bli, säger han.
- Vi bokade villavagnen i samband med att vi bokade resan över till Gotland. Det blev ett paketpris via Destination Gotland, säger Johan Mosén.