Han har bland annat lånat ut sina lägenhetsnycklar och Möller har då kunnat vistas i Erfors lägenhet, när han själv inte varit där.

Detta förnekade Erfors inledningsvis för redaktionsledningen, när uppgifterna blev kända via utskrifter i avlyssnade samtal som ingick i ett åtal som nyligen väcktes i Malmö.

-I den här frågan har han inte uppträtt så omdömesgillt som man hade kunnat förvänta sig, säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson till TT.
-Att associeras med en av de mest kända företrädarna för Hells Angels är inte bra, kommenterar han vidare.

 

Så här skriver Thomas Matsson i sin blogg i dag på expressens hemsida:

"Med anledning av uppgifterna i en polisutredning och i media om hans påstådda kontakter med Hells Angels ex-president Thomas Möller, har redaktionsledningen fört flera samtal med Staffan Erfors. 
Erfors har berättat att han lärt känna Möller i sociala sammanhang i Malmö, men också att Möller vid två tillfällen har haft tillgång till Erfors privata bostad. Desssa uppgifter har inte varit kända för Expressen.
Erfors har sagt att det i lägenheten inte funnits något arbetsmaterial eller någon Expressen-utrustning, samt att han inte haft någon kontakt med Möller om våra redaktionella beslut eller processer."