Lägenheten 148 på 145 kvadratmeter är i dagarna såld till en hemlig privatperson. Sviten har fyra rum och kök som är fördelade på två våningar. Den har åtta bäddar och en egen terasspool och säljs fullt utrustad med möbler och porslin.

80 procent är sålda
Bostadsrätten säljs med villkoret att hotellet använder den när ägaren inte är där och ägaren får inkomster från uthyrningen. För att hyra sviten när ägaren inte är där får man betala 20 000 kronor per natt.
Bygget av Tott Hotel som kostat runt 350 miljoner kronor, går nu in i slutfasen. Stureplansgruppen ska sköta driften av hotellet och den officiella premiären sker om en månad. Det har tagit nästan ett år från det att första spadtaget gjordes i augusti förra året.
Stephanie af Klercker, Tott Hotel Visbys marknadschef tycker att det är skönt att sviten fått en ägare. Lägenheten har visats för såväl svenska som utländska spekulanter.
 -Runt 80 procent av alla bostadsrätter på Tott Hotel är sålda, säger Stephanie af Klercker.
Majoriteten av köparna är svenska och marknadsföringen har inriktats på den svenska marknaden.
Många är från Stockholm, men även de som sedan tidigare äger bostadsrätter i Tott Resort Åre har köpt någon av de 71 bungalows och 54 lägenheterna. Någon köpare är utländsk, enligt Stephanie von Klercker.
Den billigaste bunglowen kostade 1,7 miljoner kronor.
- Ett par, tre bostadsrätter har sålts vidare och alla med vinst, säger hon.

Som Östermalm
9,5 miljoner fick alltså den nyblivna ägaren till den största lägenheten betala. Utgångspriset var 9 570 000 kronor.
- För den summan kan man få en bra lägenhet i ungefär samma storlek, runt 150 kvadratmeter på Östermalm i Stockholm, som är det dyraste området, säger Niclas Gottlieb, försäljningschef på Skeppsholmen Fastighetsmäkleri.