De flög till Gotland i söndags, bodde på hotell ett par nätter innan de äntligen fick flytta in i sin bungalow den första juli.
På 56 kvadratmeter med kök, allrum, två sovrum och sex bäddar samt två toaletter, har pappa Micke, mamma Annethe, dottern Anna och sonen Max gjort sig hemmastadda.
- Konceptet är att vår bungalow ska hyras ut när vi inte bor i den. Därför har vi inte behövt köpa en enda sak.
Allt från toppmodern tv- och stereoanläggning till soffkuddar och vinglas finns redan på plats. Inredningen är likadan i varje bostadsrätt.
- Det skulle ju vara jättekonstigt att hyra ut om alla hade olika inredning. Det skulle bli tokigt, säger Micke Grimborg.

Berättade inget
Familjen har inga kopplingar alls till Gotland. Men Micke föll för konceptet med bostadsrätt och att man hyr ut den. När han såg ritningarna till stuga nummer elva, som ligger i raden av bungalows närmast havet, slog han till.
- Jag kunde inte låt bli, skrattar han och berättar att han betalat drygt tre miljoner kronor för bostaden.
- Han hade inte berättat ett dugg för oss. Han kom bara hem en dag och berättade vad han hade köpt, ler Annethe.
Familjen har tidigare rest väldigt mycket. Nu tror de att resorna blir färre. I stället planerar de att tillbringa mycket tid på Gotland.

Kompisar får betala
- I alla fall på sommaren. Från september till april kommer vi inte vara mycket här alls, då vill vi hyra ut vår bostad.
Familjen tror de kommer tillbringa många sommarveckor i sin bungalow. Dessutom får man låna ut den gratis till sina närmaste familjemedlemmar.
- Men kompisar måste betala. Sådana är reglerna, säger Micke.
- Vi kommer stortrivas här. Det är jag säker på. Det är som Marbella ungefär.