Visby Roma ligger för närvarande tvåa i Allettan Norra på samma poäng som serieledande Huddinge. Gotlänningarna ser dock ingen anledning till att göra någon sista minuten-värvning inför Allettans upplösning och det efterföljande playoffspelet.

– Vi tar det väldigt lugnt i år. Nu på slutet har vi inte haft några dialoger eller kontakter igång över huvud taget. Vi har blivit erbjudna ett par spelare från allsvenska klubbar, men jag har tackat nej till samtliga av de intresseförfrågningarna, säger Visby Romas sportchef André Lundholm.

Lundholm har på ett tidigt stadium känt sig tillfreds med lagbygget den här säsongen.

– Man kan gå in i säsonger med olika strategier, vi har i år velat ha truppen klar så tidigt som möjligt. I samband med att vi värvade in Matthias Sundberg i höstas kände jag att truppen var klar till 95 procent. De återstående procenten tillkom när Arvid Larsson värvades inför Allettan.

Till skillnad från exempelvis i fjol har Visby Roma varit förhållandevis förskonade från skador, vilket gjort att man inte påtvingats att göra förändringar i truppen.

– Det har varit väldigt skönt, peppar peppar, att vi har varit förskonade i år. I fjol fick vi vår beskärda del av skador.

Han tror att ett par konkurrenter kan komma att göra någon värvning innan deadline.

– I våran serie kan jag tänka mig att Huddinge tittar på något nyförvärv, likaså Östersund, Piteå och Sundsvall, säger Lundholm.