Det var under våren som den svenska simstjärnan Sarah Sjöström var på Gotland och spelade in en reklamfilm på Furillen och i Lergrav. Olivia Munck, exekutiv producent på The Line Gotland, fick ansvaret att ta hand om stjärnan under det dygn som hon var på plats på Gotland för att spela in en reklamfilm för spelbolaget Betson.

– Det var helt fantastiskt när hon var här. Jag hade äran att ta hand om henne hela dagen och köra runt Sarah överallt. Hon var otroligt ödmjuk och gillade verkligen Gotland, hon sa att hon ville komma tillbaka igen, säger Olivia Munck.

Under onsdagen släpptes hela reklamfilmen och hon är nöjd med resultatet.

– Det blev jättevackert och verkligen snyggt. Det är man superstolt över, säger Olivia Munck.

The Line har funnits på Gotland sedan i maj förra året och Olivia Munck säger att det gått över förväntan för företaget.

– Vi hade inte räknat med att kunna anlita så många olika människor. Vi har haft en större omsättning än vad vi trodde, det är jättekul, säger Olivia Munck.

Hon säger att det är flera roliga projekt som väntar för bolaget och att en svensk tv-serie bland annat kommer att spelas in på Gotland i september.

– Vi har massor med projekt på gång. Men det är ofta så att man inte kan prata om dem förrän de släpps, säger Olivia Munck.

Hur är hett är Gotland att spela in på?

– Det har alltid varit hett. Men nu har vi tillgängliggjort det på ett annat sätt och folk vill spela in över hela Gotland. Det är ruiner och Visby, Fårö, Furillen, skogar, åkrar, bondgårdar, lägenheter och gamla hus. Det är verkligen allt, säger Olivia Munck.