Endre börjar få ordning på grejerna. Under nygamle tränaren Tom Iversjö är laget obesegrat och har tagit sju av nio poäng. Den tyngsta segern kom mot tabelltrean Pixbo i Mölnlycke på söndagseftermiddagen.

– Oerhört skönt! Det var nog en underhållande match att titta på och rolig att coacha, myser Tom Iversjö.

Det blev en svängig avslutning i Wallenstamhallen.

Anna Moberg kvitterade till 3–3 med drygt fyra minuter kvar av andra perioden. Sedan gick det undan. Inom loppet av några minuter gjorde Endre ytterligare tre mål och 2–3-underläge blev plötsligt 6–3.

I inledningen av tredje perioden kom hemmalaget tillbaka och efter tre snabba mål bakom Thea Ekholt var det åter kvitterat.

Förlängningen hann knappt dra igång innan Sara Steen fick bollen. Efter en mäktig soloprestation tryckte hon in segermålet.

– Båda lagen sliter hårt för att hålla uppe tempot och då blir det chanser fram och tillbaka.

Endres lagkapten Steen hade stor del i segern och svarade för fem (4+1) poäng. Totalt har hon gjort 36 poäng på 15 matcher den här säsongen.

– Hon gör en jättefin prestation och visar att hon tillhör den högsta klassen. Det behövs att våra nyckelspelare kliver fram när vi möter ett världsklasslag som Pixbo och även vi är. Skillnaden från när jag var i Endre förra gången är att vi har fler spelare som kan kliva fram nu.

Och du är obesegrad!

– Du säger det ja, men det kommer matcher som verkligen betyder något.

Men det är en hyfsad start?

– Det tycker jag. Vi gör fler och fler saker bra.

Endre är kvar på femte plats i SSL.