Toppkonkurrenten Huddinge gick på pumpen i fredags.

På söndagen var det tabelltrean Sollentunas tur att få stryk när Visby Roma vann sin sjätte raka seger.

– De var riktigt bra, de åkte skridskor och spelade smart. Som Huddinge unge­fär. Men lite aggressiv­are, säger Mike Beharrell.

Men sjätte segern på sex matcher var ändå aldrig hotad. Trots att Sollentuna vände på Visby Romas tid­iga ledning, sedan 3–3-kvitterade och krigade på i slutskedet.

– När de gjorde 2–1 var jag tvungen att säga ifrån lite grand. Efter det var ­Sollentuna knappt inne i vår zon på tio minuter, säger tränaren.

Utöver den starkaste säs­ongsinledningen på hela 2010-talet, gladdes han ­extra åt Andreas Gröndahls 3–4-mål.

– Alltså, det var nog det snyggaste som en spelare har gjort i Visby Romas tröja. Han vände in mot mål och med ett par enkla finter fick han deras målvakt åt helt fel håll och lade in pucken. Han var inte ens på läktaren, han var inne på Centralstation och köpte korv, berömmer Beharrell.

Liksom tidigare avslutades även matchen mot Sollentuna med en mängd utvisningar, bland annat matchstraff på Jonatan Stuxberg.

– Samtidigt, de andra lagen ser oss som ett topplag som de gör allt för att slå. När de inte klarar av det så blir det så. Men vi är ett att Sveriges mest utvisade lag och det vill vi egentligen inte vara, säger Beharrell.