Anki Boman har sedan i oktober jobbat för att den nya anläggningen i Fårösund ska bli verklighet. Nu är planerna nära att förverkligas och sista helgen i januari hoppas hon att den nya anläggningen ska öppna.

– Det finns en mobil trampolinanläggning som för tillfället inte har något hem som vi är intresserade av. Vi har nästan allting klart, de som äger den mobila trampolinparken vill ha en garanti för sina instruktörer och hyran av parken, säger Anki Boman.

Anläggningen kommer att vara i Tino Goetzes fastighet på KA3-området. Det måste vara en takhöjd på minst åtta meter för att man ska kunna ta in trampolinparken – i fastigheten är det en takhöjd på tio meter.

– Parken är på 600 kvadratmeter och de marknadsundersökningar som jag gjort på Facebook har visat att det finns ett väldigt stort intresse, säger Anki Boman.

Om planerna blir verklighet kommer parken att finnas i Fårösund under slutet av januari till någon gång i april.

– Jag ska upp och se på deras fasta trampolinanläggning om några helger. Beroende på hur det går i vår, så kanske det blir en liknande satsning till hösten, säger Anki Boman.

Hon har själv en gymnastikgrupp i Lärbro och säger att det här är en satsning som gymnasterna på Gotland kommer att tycka om.

– Det här är en anläggning för alla och kommer vara både kvälls- och helgöppet. Men våra gymnaster kommer nog tycka att det här är väldigt roligt, men anläggningen ska vara till för alla, poängterar Anki Boman.