BESKEDET: Nu livesänder vi alla Endres matcher i SSL

Grattis alla Endre- och innebandyfans, nu är det klart att Helagotland.se kommer att visa alla Endres matcher i Svenska Superligan de kommande fem säsongerna.

Nu får de som prenumerar på GA, GT eller Helagotland.se möjligheten att se alla Endres matcher i SSL gratis.

Nu får de som prenumerar på GA, GT eller Helagotland.se möjligheten att se alla Endres matcher i SSL gratis.

Foto: David Skoog

Innebandy2020-06-17 13:00

Nu är det klart var världens bästa innebandy kommer att livesändas de kommande fem åren, bland annat här på Helagotland.se.

– Alla Endres matcher, hemma- och bortamatcher kommer prenumeranterna kunna att se på helagotland.se gratis, säger Oskar Karlsson, livesport- och videoansvarig på NTM.

Det är NTM där bland andra Gotlands Allehanda, Gotlands Tidningar och Helagotland.se ingår, Expressen och Bonniers lokala varumärken (fd Mittmedia, Hall Media och HD/Sydsvenskan) som gör en satsning på livesänd sport.

– Det här är så roligt. Att ge våra prenumeranter möjligheten att följa Endre IF:s jakt på ett första SM-guld är riktigt häftigt. Föreningen befinner sig i en spännande tid när innebandykartan håller på att ritas om. Lite synd bara att Visby IBK ramlade ur, men förhoppningsvis är de tillbaka i SSL innan det här avtalet löpt ut, säger Mattias Karlsson, sportchef på Gotlands Media.
Svenska Superligan, både dam- och herr kommer efter det nya avtalet med SSL att sändas hos NTM, Expressen och Bonniers lokala varumärken de kommande fem säsongerna (2020-2025) med start i slutet av september.
SSL har tidigare sänt alla matcher själva via SSL Play, plus att en del av matcherna har sänts hos Discovery.

– Bonniers lokala mediehus och NTM har visat att de har en tydlig vilja och förutsättningar att möta våra ambitioner. Den nya lösningen stämmer väl överens med våra planer att växa både sportsligt och kommersiellt, säger SSL:s vd Jörgen Lindgren.

– Det här är otroligt kul, och en mycket viktig pusselbit i vårt arbete med att bygga en stark relation med våra läsare över längre tid, säger Lina Hedenström VD på NTM.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!