Jennifer Hellgren, 24 år, har gjort sju säsonger i SSL dam med Endre. Hon är fostrad i föreningen och gått från ungdomsleden till spel i högsta serien. Inför förra säsongen valde hon att skriva ett tvåårskontrakt med föreningen. Nu är det klart att Jennifer Hellgren inte fullföljer kontraktet och i stället lägger klubban på hyllan.

– Det har varit ett stort och jobbigt beslut att bestämma mig för att inte spela innebandy kommande säsong. Jag har spelat innebandy i stort sett hela mitt liv och det kommer bli en stor omställning att lägga av. Jag har dock tyvärr inte den motivationen som krävs för att spela i SSL och Endre. Jag har haft många fina år med Endre IF och det är jag glad för. Det jag kommer sakna mest är helt klart att kliva in i Ica Maxi arena under slutspel, säger Jennifer Hellgren i ett uttalande.

Jonas Åström, med i Endres sportkommitté, beklagar beslutet och säger att Jennifer Hellgren kommer bli saknad.

– Att Jennifer valt att avsluta sin karriär är så klart tråkigt och vi hade gärna sett henne ännu en säsong i Endretröjan. Finns dock inte motivationen till 100 procent och viljan att lägga ner det hårda arbete som krävs så finns det förståelse för beslutet, trots att ett år återstod på kontraktet. När vi blickar tillbaka på Jennifers karriär är det en hel förening som känner stor stolthet över det hon bidragit med som innebandyspelare men också som person. Hon har varit en förebild för många ungdomsspelare i Endre IF genom åren och vandrat hela vägen från ungdomsleden till att bli en fullfjädrad SSL-spelare, säger han.

Jennifer Hellgren har gjort 189 matcher för Endre samt 51 mål och 49 assist.