Paul "Dino" Larsson valde att återförena det lag som tog Visby Ladies SM-guld 2005 på Idrottsgalan. Anledningen var att det skulle vara med och dela ut hederspriset till Anders "Leo" Pettersson för hans insatser i Ladies och för basketen på ön.

– Det var en stor händelse när vi tog SM-guld. Vi pratade dock mest om allt runtomkring och om hur roligt vi hade det, säger Marie Söderberg.

– Men det var en jätterolig grej och få ge det här priset till "Leo". Vi skulle egentligen ses i april, nu blev det i februari istället.

Artikelbild

| Lin Mandelberg, Susanne Kernl, Katja Lefwerth, Marie Söderberg och Caroline Danielsson.

På söndagen möttes just dagens Visby Ladies och det lag som tog SM-guld 2005. I startuppställningen fanns Marie Söderberg, Katja Lefwerth, Lin Mandelberg, Susanne Kernl och Caroline Danielsson.

– Matchen inleddes precis som vanligt nästan. Katja satte en trea och så avslutades matchen med att jag satte en trea, säger Marie Söderberg.

Matchen slutade 93-73 till det nuvarande Visby Ladies. Men Marie Söderberg säger att hon ändå imponerades av hur vältränade hennes lagkamrater var.

– Alla har sin stil och man känner igen den. Men alla var i bättre form än vad de sagt till mig, säger Marie Söderberg och skrattar.