Under träningslägrets sista veckor har lokalen på Hagagatan i Stockholm haft temporär inredning. På olika platser i gymmet har tränaren Andreas Michael tejpat upp bilder på Jon Jones.

Jag har haft bilder på honom lite runt om i gymmet men framför allt vid löpbandet, där jag har kört mina sprints, säger Alexander Gustafsson.
När det gått riktigt tungt har jag tittat honom i ögonen, och tryckt på ännu mer.

TT: Vad har du känt då?

Kraft. Energi.

Känslorna är vad han ska ta med sig till UFC-titelmatchen den 29 december. I Las Vegas vill 31-åringen känna sig stark, smart och ha kontroll på känslorna.

Jag har en tredje chans på bältet, vilket är få förunnat. Det är inte så många som får så många chanser. Jag kommer göra allt jag kan för att vinna, för att ta hem det här bältet, säger Gustafsson som nu möter Jones för första gången sedan förlusten i Toronto 2013.
Jag har gjort allt jag har kunnat under lägret. Jag har vänt på varje sten och jag känner mig mer än redo. Jag kommer aldrig vara mer redo.

Ilir Latifi, som i samma UFC-gala möter amerikan Corey Anderson, är lika säker på att mästarbältet i lätt tungvikt kommer hamna i Sverige.

Nu har Alex en annan erfarenhet, en annan rutin och det gör otroligt mycket, säger han.