Allsvenska topplaget Helsingborg med stjärnan Henke Larsson i spetsen, det blir FC Gutes nästa motståndare i Svenska Cupen.
- Det är en drömlottning, sen kan vi bara hoppas att de kommer med ordinarie lag, säger Örjan.

Åttondelsfinal
Svenska cupen och Gute brukar fungera riktigt bra. Senast klubben mötte allsvenskt motstånd var när man hade en stentuff åttondelsfinal mot Kalmar FF. Gute förlorade efter förlängning med 1-2.
- På vägen till åttondelsfinalen slog vi ut både Ljungskile och Häcken, säger Örjan.
Matchen lockade drygt 2 000 åskådare och naturligtvis hoppas man att Helsingborgsmatchen skall locka minst lika många. Flest åskådare kom 1995 då Gute mötte IFK Göteborg, förlust då med 0-2, men publikrekordet på 5 000 var kanske ändå en liten tröst, trots förlusten.

Tillskott i kassan
Hur mycket i pengar en sån här match kan ge i publikintäkter vet man förstås inte riktigt, men nog borde det bli ett välkommet tillskott i kassan.
- Pengamässigt är det svårt att säga vad det kan bli, men det är fantastiskt att få ett allsvenskt lag redan i andra omgången, det är bara att hoppas att det är många som passar på att få se allsvenskt på Gotland, säger Scheller.
Matchen kommer att spelas på Valborgsmässoafton.
- Helsingborg har ett ganska tufft spelschema vid den tiden, de har match mot Malmö FF på måndagen, möter oss på onsdagen och sen allsvensk match igen mot Elfsborg på lördagen.
Det tuffa spelschemat kan kanske göra att man sparar en del spelare, men förhoppningsvis kommer Henke Larsson med till Gotland, Henke var här senast på Vallen 2006 när landslaget var här på läger inför VM:et i Tyskland.

Satsar maximalt
Till Radio Gotland säger Bosse Nilsson, tränare i Helsingborg så här: "Vi satsar maximalt på cupen, vi tar det seriöst och förbereder oss på bästa sätt. Målsättningen är att gå vidare i cupen".
Det är bara att hoppas för publikens skull att HIF ställer upp med bästa lag och att Henke Larsson finns med.Ulf Jönsson