Ett imperium med amerikanska diners Ă€r vad det börjar likna för Georgios âMichaâ Michael. Det började 2016 med en första restaurang pĂ„ SkarphĂ€ll. NĂ„gra Ă„r senare, 2019, öppnade Mels diner sin andra filial i Visby hamn. Nu öppnar man snart en tredje amerikanskdoftande restaurang pĂ„ Södra kyrkogatan intill Stora torget i Visby, dĂ€r Brooklyn burger tidigare huserade.
â Det blir exakt samma koncept som de andra tvĂ„ restaurangerna. Det blir en bra triangel med SkarphĂ€ll, hamnen och nu i innerstan. Det blir bra med nĂ„got som Ă€r lite annorlunda mot resten av utbudet vid Stora torget, sĂ€ger den glade Ă€garen.
Nya Mels diner i innerstaden kommer ha fullstÀndiga rÀttigheter, men man kommer inte ha öppet sent.
â Min tanke Ă€r att det hĂ€r ska bli ett förstĂ€lle till de andra krogarna. Man Ă€ter och dricker lite hĂ€r och sen gĂ„r man vidare och partar.
Just nu pÄgÄr arbetet för fullt med att iordningstÀlla lokalerna, som pryds med amerikansk memorabilia och neonskyltar. PÄ klassiskt Mels diner-manér.
Vilka hamburgare som blir de populĂ€raste pĂ„ den nya restaurangen Ă„terstĂ„r att se. Klart Ă€r att burgaren âRauk 66â, med cheddar, bacon, rostad lök, karamelliserad lök och tryffelmajonnĂ€s Ă€r den tveklöst populĂ€raste rĂ€tten pĂ„ menyn i dag.
â Förra Ă„ret sĂ„lde vi 55 000 âRauk 66â, den Ă€r outstanding. NĂ€st bĂ€st gĂ„r âTravoltaâ och pĂ„ tredje plats kommer âFamous Mels burgerâ.
Om leveranser av maskiner, inredning och inventarier kommer som utlovat hoppas Georgios âMichaâ Michael att kunna öppna den nya restaurangen i början av oktober.