Likheten med andra motorklubbar slutar vid skinnvästarna. För Daca är hjälpen till utsatta barn det viktigaste och på lördagen invigdes de nya lokalerna på Jungmansgatan i Visby.
– Vi ska kunna ta emot en familj om behovet finns. De kan handla om en misshandlad mamma med barn, säger Christer Eskelin, president i Daca på Gotland.
LÄS MER: Motorklubb bjöd barnen på show
Lokalen är döpt till Daca-grottan och har sängar, vardagsrum och kök. Fastighetsägaren Kuststaden upplåter lokalerna kostnadsfritt.
Medlemmarna i klubben ställer bland annat upp som stöd för barn som mobbas i skolan. Ammis Karlsson fick hjälp av klubben när hennes son var utsatt.
– Han kom hem med blåmärken efter att ha blivit slagen flera gånger, han fyller tio år i mars. Han blev slagen och mobbad, men det hände inget förrän hans storasyster skrev om det i en status på Facebook som något hände. Då ringde rektorn och skällde på mig, berättar Ammi Karlsson.
Under den svåra perioden fick hon hjälp av Daca. Medlemmar följde med henne på möten med skolan och såg till att sonen fick stöd.
– I dag fungerar det bra för honom i skolan, säger Ammi Karlsson.
LÄS MER: Såren från mobbningen läker aldrig
Dacas medlemmar tar emot ansökningar om stöd på sin webbplats.
– Vi får in tre-fyra hjälpansökningar i veckan. När vi tagit oss an ett barn så gör vi det för barnets skull, inte för föräldrarnas. Vi har inga problem med att berätta för de vuxna vad de gör fel, säger medlemmen Göran Andersson.
Klubben hyllades stort och utsågs till "Årets medmänniskor" på Svenska hjältar-galan, som arrangeras av Aftonbladet, år 2017.
Flera av medlemmarna är gamla nog att ha egna barnbarn, men yngre förmågor är på väg in. De kontrolleras grundligt. Körkort och utdrag ur polisens belastningsregister ska visas upp en gång om året.