Kocken Michael Möllerström har arbetat på den välrenommerade restaurangen Lindgården och nu senast kommer han från G:a Masters.
– Det kändes som att det var dags för något eget, säger Michael Möllerström.
Tillsammans med barndomsvännen Rikard Holmebrandt ska han nu mätta de hungriga golfarnas magar när de tar över restaurangen Fransan, som ägs av När Golfklubb.
– Jag kommer att få stå för krogerfarenheten och Rikard ansvarar för marknadsbiten, säger Michael Möllerström.
Rikard Holmebrandt har drivit flera företag och arbetar just nu inom plåtslageribranschen. Men nu kände även han att det var dags för en ny utmaning.
– Det här ska bli riktigt spännande, säger han.
Planen är att smygöppna under påskhelgen. Sedan öppnar de verksamheten för säsongen den första maj. Menyn kommer att bestå av i huvudsak husman.
– Det är extra kul att det blir på landet. Jag tror på det här stället, säger Michael Möllerström.
Barndomsvännerna växte själva upp i Visby.
– Det finns så mycket lantbrukare runtomkring så det vore dumt att inte ta till vara på dem. Alla säger att de ska satsa på lokala produkter, men nu har vi verkligen alla möjligheter till det, säger Michael Möllerström.
Tanken är att förlänga säsongen med catering och sedan vill de avsluta året med ett julbord.
– Vi kommer att satsa helhjärtat, säger Michael Möllerström.
Nu gäller det att träna in golftermerna innan öppning så att de kan imponera på gästerna. Rikard Holmebrandt har grönt kort, medan Michael Möllerström är helt grön när det kommer till allt som har med golf att göra.
– Men chansen finns att jag börjar nu, säger han.