Det är fjärde året han jobbar i familjeföretagets matstånd under Medeltidsveckan.
– Farsan frågade om jag ville hjälpa till och det kunde jag, säger Arvid Wikström medan han vänder burgare i en väldig fart.
Det är mitt under lunchrusningen och Arvid Wikström är koncentrerad på arbetet. Han fyller på mer kol i grillarna, vänder på lammet och skyndar tillbaka till burgarna som är klara att serveras till hungriga marknadsbesökare.
– Det är roligt, men väldigt jobbigt och varmt härinne, säger han.
Arvid Wikström har jobbat i familjens företag varje sommar, men i år har han för första gången ett jobb utanför familjeföretaget. Med undantag för Medeltidsveckan arbetar han som lunchkock på Hammer bar den här sommaren.
Du måste vara ovanligt ung för att vara lunchkock?
– Jag är ung och därför billig och jag har fyra års erfarenhet, så det är ganska lätt att få jobb.
Men att arbeta som kock är inget som lockar i framtiden.
– Det är okej som extraknäck, men det är dåliga arbetstider, säger Arvid Wikström.
Till hösten väntar samhällsvetenskaplig linje på gymnasiet i Visby. Vad han ska bli har han ingen aning om.