Salsa het som hårdrock

Foto: Tobias Wallström

Gotland2010-06-22 04:00
Tillredning: Kärna ur gurkan och tomaterna så att bara fruktköttet är kvar. Ta en vass kniv och gå lös på grönsakerna tills du inte pallar längre. Är det jobbigt att stå och finhacka grönsakerna så rekomenderas "God hates us all" med Slayer på högsta volym för snabbast resultat. Finhacka även chilin med kärnor (med kärnor blir det mycket starkare och givetvis mer metall). Rör sedan ihop allt i en bunke och tillsätt saltet som gör att vätskan dras ur.
Krydda med svartpeppar, cayennepeppar och pressa en lime över och rör om. Låt salsan stå i kylen minst 4 timmar innan den serveras kallt till alla typer av kött, under tiden kan du lyssna färdigt på skivan och ta dig en bira.

Recept på salsa
till tre grillare (med smaklökar
av stål)
2 tomater
1 gurka
1 röd paprika
1 stor gul lök
1 färsk chili
Övriga ingredienser: salt, svartpeppar, cayennepeppar, lime.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om