Den senaste rekryteringen är Mattias Palmqvist som i fredags tog över driften av kök, bageri och restaurang. Han ha bland annat drivit Muramaris restaurang.
– Jag har levt nära Gotlands matproducenter under lång tid och brinner starkt för det närproducerade och ekologiska. Tänk global och arbeta lokalt, är ett av Levas mantran, vilket passar mig som handen i handsken, säger Mattias Palmqvist i ett pressmeddelande.
Under våren har bolaget även anställt en ny vd, Erik Wilén, som tidigare arbetet som säljare och med att utveckla Leva husfabrik och Leva kungslador. Han har tidigare haft ledande poster inom Stadium och Ö&B.
Anna Malmqvist, som driver ett småskaligt jordbruk i Gothem, har rekryterats som trädgårdsmästare. Hon har erfarenhet av ekologisk odling, permakultur och snickeri.
– Att arbeta med att anlägga och skapa en spännande trädgårdsmiljö enligt permakulturens principer är något jag verkligen brinner för. Jag vill ta tillvara möjligheterna på platsen och hoppas kunna inspirera andra att odla en del av sin egen mat, säger Anna Malmqvist.