Mataffären ger rabatt till barnfamiljer

Hoburgshallen ger rabatt till alla barnfamiljer på Gotland. "Vi vill att familjerna ska kunna bo kvar på landet", säger Emma Hoffman, butiksbiträde på Hoburgshallen.

Hoburgshallen i Burgsvik vill att familjerna skall kunna bo kvar på landet, därför ger de nu rabatt till alla barnfamiljer på Gotland.

Hoburgshallen i Burgsvik vill att familjerna skall kunna bo kvar på landet, därför ger de nu rabatt till alla barnfamiljer på Gotland.

Foto: Sofie Regnander/Arkiv

Burgsvik2019-11-20 14:00

Under tisdagen införde ICA Nära Hoburgshallen i Burgsvik 5 procent rabatt för alla barnfamiljer på Gotland. Rabatten gäller på all handel förutom spel för alla familjer som har barn under 18 år. Emma Hoffman arbetar på Hoburgshallen och är glad över att kunna erbjuda barnfamiljer på Gotland den här förmånen. 

– Pensionärer får ju rabatt, vi vill måna om alla våra kunder och därför gör vi nu något för våra barnfamiljer. Vi vill att familjerna runt om ska kunna bo kvar här på landet, säger Emma Hoffman. 

Rabattkortet gäller för alla barnfamiljer på Gotland och Emma tror att de är först bland livsmedelsbutikerna med att införa en sådan här rabatt. 

– Jag vet ingen annan butik som har ett sånt erbjudande. Vi började med detta igår och har fått mycket positiv respons, kunderna gillar det här och tycker det är unikt, säger Emma Hoffman. 

Hoburgshallen kommer testa rabattkortet under ett år framåt, till en början. 

– Vi hoppas att detta kommer ge ett bra utslag i slutändan!, säger Emma Hoffman. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!