Annonssamarbete med LF Gotland

70 miljoner delas ut till gotlÀndska försÀkringskunder

ÅterbĂ€ring. Ett ord förknippat med glĂ€dje som ofta skapar guldkant i vardagen. Hos LF Gotland kallar man det ”tillbakakaka” och det handlar om att ge tillbaka pengar till sina försĂ€kringskunder. I Ă„r Ă€r det hela 70 miljoner kronor som delas ut.

Maria Àr bÄde försÀkringsrÄdgivare och kund hos LF Gotland och uppskattar tillbakakakan.

Maria Àr bÄde försÀkringsrÄdgivare och kund hos LF Gotland och uppskattar tillbakakakan.

Foto: LF Gotland

Native2024-05-08 17:42
Detta Àr ett annonssamarbete.

En som har bra koll pĂ„ Ă„terbĂ€ringen Ă€r Maria Ericsson som jobbar som försĂ€kringsrĂ„dgivare pĂ„ LF Gotland. Det kan handla om försĂ€kringar för till exempel villor, bostadsrĂ€tter, fritidshus och olika typer av fordon. Hon förklarar begreppet ”tillbakakaka”:

– Det Ă€r Ă„terbĂ€ringen till vĂ„ra kunder. De fĂ„r helt enkelt tillbaka en del av den premie som de har betalat in, berĂ€ttar Maria.

Möjligheten att ge tillbaka till sina kunder har dels sin grund i att bolaget Àr kundÀgt och men ocksÄ i bolagets positiva resultat frÄn Äret innan.

– Även om kunden bara har en liten försĂ€kring fĂ„r man Ă„terbĂ€ring. Det visar att företaget bryr sig om sina kunder och att det gĂ„r bra, förklarar Maria.

undefined
Maria Ericsson, försÀkringsrÄdgivare pÄ LF, berÀttar att mÄnga kunder redan nu frÄgar om ÄterbÀringen.

SjÀlv Àr hon sÄklart helkund hos LF Gotland och har bÄde hem, husbil och bilar försÀkrade i bolaget. Hon uppskattar ÄterbÀringen.

– Det Ă€r ju jĂ€ttekul att fĂ„ tillbaka. Pengarna sĂ€tter jag in pĂ„ ett sparande sĂ„ man fĂ„r en liten buffert om det hĂ€nder nĂ„got.

FörvÀntningarna hos kunderna Àr stor redan nu berÀttar Maria:

– Det Ă€r mĂ„nga som frĂ„gar om det blir nĂ„gon Ă„terbĂ€ring. Dom blir riktigt, riktigt glada. Det blir som en liten present i höst.

undefined
Ann Kondradsson Àr kund hos LF Gotland, bÄde som privatperson och företagare.

Ann Konradsson Àr kund hos LF Gotland sedan mÄnga Är, bÄde pÄ privat- och företagssidan. Till vardags driver hon barnklÀdesbutiken Picco pÄ Adelsgatan i Visby. Hon uppskattar ÄterbÀringen som kommer som en vÀlkommen bonus.

– Det Ă€r Ă€ven en bra goodwill för LF, sĂ€ger Ann.

Som kund hos LF Gotland vÀrdesÀtter hon nÀrheten och det lokala. Att man faktiskt kan ringa och fÄ prata med en riktigt person och Àven fÄ trÀffa en rÄdgivare nÀr man behöver.

Till sist, vad skall du göra för pengarna du fÄr i ÄterbÀring?

– Det finns alltid hĂ„l att stoppa i, skrattar hon.

ÅterbĂ€ring per socken

LF Gotlands ÄterbÀring, tillbakakaka, delas ut till bolagets sakförsÀkringskunder som ocksÄ Àr bolagets Àgare. Beloppet beror pÄ hur mycket du som kund har försÀkrat och till vilket belopp. För att fÄ ta del av ÄterbÀringen behöver man registrera ett kontonummer pÄ lfgotland.se eller i LF Gotlands app. Beskedet om hur mycket pengar man fÄr skickas ut i maj och utbetalningen sker i september.

Den hÀr annonsen Àr producerad av en kommersiell skribent. Den Àr alltsÄ inte skriven av nÄgon av vÄra journalister.