Sedan tidigare har man berättat att Jill Johnson och Bo Kaspers Orkester kommer att spela på Fårö i sommar. Nu har Magnus Nygren gjort klart med ytterligare två artister och det är Darin och Magnus Carlson som också kommer att spela på Stora Gåsemora i sommar.

– Jag tycker att Darin etablerat sig som en nutida Ted Gärdestad. Han har gått från att vara någon Michael Jackson-wannabe till att göra vispop. Jag gillar artister som har förmågan att utvecklas och utmana sig själv, istället för att köra på i samma spår. Det kändes som att han utvecklades rejält i samband med "Så mycket bättre", säger Magnus Nygren.

Under våren och sommaren kommer Darin att spela på flera olika platser runt om i Sverige.

Artikelbild

| Darin kommer till Fårö i juli.

– Han har en vårturné och det är i princip slutsålt överallt. Det är bara ett fåtal platser som finns kvar och det är imponerande, säger Magnus Nygren.

LÄS MER: Två stjärnor klara för Stora Gåsemora

Han ser även fram emot att återigen få se Magnus Carlson på Fårö och han släppte för ett drygt halvår sedan skivan "Den långa vägen hem" med svenska låtar.

– Det är en skitbra platta där låtarna från "Så mycket bättre" finns med. Man vill ju ha nya artister till Fårö också, men det är så jäkla fint att få hit artister som Magnus och Bosse Sundström igen. De får en relation till Fårö, mig och Birgitta (Du Rietz, som äger Stora Gåsemora, reds anm) och det är jäkligt härligt, säger Magnus Nygren.

Artikelbild

| Magnus Carlson när han landade på Visby flygplats i samband med inspelningen av "Så mycket bättre".

Biljetterna till spelningarna släpps under torsdagskvällen.