Vecka 29, i folkmun kallad Stockholmsveckan, står för dörren och någon som vet vad veckan handlar om är Tobbe Larsson, ägare till bolaget som driver Wisby Strand och Kallis. Han har under sina 16 år på Kallis aldrig varit med om ett sådant tryck som inför årets vecka. Förköpsbiljetterna till många av dagarna är sedan länge slutsålda.

– Vi har aldrig varit med om något liknande. Vi tyckte att intresset var gigantiskt i fjol, men det är ingenting emot i år. Det har aldrig varit i närheten av ett sådant här tryck, säger Tobbe Larsson.

Han säger att Kallis hade kunnat sälja massvis med fler biljetter till flera av dagarna om det funnits fler.

– Jag tror att vi hade kunnat sälja 6 000-7 000 biljetter till helgen. Det är ett sådant tryck, säger Tobbe Larsson.

Varför tror du att intresset är så stort nu?

– Jag tycker att Kallis är unikt, det finns ingen sådan plats där det är en sådan glädje och känsla i hela världen. Det såg vi förra året och vi har lyckats fånga det i både bilder och filmer. Folk vill hit och uppleva det på plats, här finns de bästa festerna, menar Tobbe Larsson.

Han säger att veckan har genomgått stora förändringar på bara några år.

– Det är bara fyra år sedan som hotellen frågade vad vi kunde göra för att få hit fler människor. Nu finns det inte ett rum att få tag på och det har det inte inte gjort på flera månader, säger Tobbe Larsson.

Vad ser du själv fram emot under veckan?

– Vi har jäkligt tunga dj:s och fått in två av de största från Tyskland. Robin Schulz är en gigant och fem gånger så stor som när vi hade Axwell här. Att få hit honom en tisdag är otroligt häftigt, säger Tobbe Larsson.

– Sedan ska det bli kul med Matoma och helgens fester.

Du får inte festa något själv under veckan?

– Nej, jag har aldrig gjort det. Det är ett jobb för mig det här, men att få vara med och skapa det här är fest nog för mig, säger Tobbe Larsson.