Tack för påminnelsen om poängen

Rasism2019-09-20 15:37
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Tack till dej, "Inte en rasist alla fall". Jag skrev en insändare som var införd i våra tidningar, om att många svenskar, inte vågar säga något längre om flyktingarna, av rädsla att bli kallad rasister. Jag anser, att man måste som medborgare i ett land har rätt att tycka. Jag tycker och ibland tycker jag mycket.

Men en sak är viktigare, än något annat för mej. Har jag en åsikt, så står jag för den, oavsett om det är nåt jag skrivit i en insändare, eller om jag på annat sätt sagt och gjort saker. Jag står alltid för det,  kan jag inte det då tiger jag. 

I dagens GA, fick jag svar på min insändare om flyktingarna och rasism. Kan ni tänka er, att det jag inte riktigt kunde få fram i min insändare, hjälpte mej svaret med.  DU,  som svarade mej under synonymen " Inte rasist i alla fall." DU visade verkligen hur rädda och fega man är, i detta vad gäller att yttra sej om flyktingarna och situationen i vårt land. Du, som bara ser positivt på detta och inte ser bekymmer, fast du inte har nån negativ syn alls, inte ens du vågar skriva under med ditt namn. Varför? Fundera på det. Det var precis detta jag ville belysa med min insändare.

Jag tycker, att det är bättre att ni fortsätter diskutera hemma vid köksbordet, än att skriva insändare och inte våga skriva under med sitt namn.