Tack tidningar, tack radio, tack stats-TV, tack alla som har hjälpt till att fördöma läraren i Sollentuna som inte visste att n-ordet inte längre finns. Många har nu blivit kränkta av N-ordet som på detta vis dykt upp igen. Myndigheterna har ju sedan länge beslutat att förbjuda ordet.

Från klassisk litteratur, från Evert Taube, från Astrid Lindgren, från alias Hergés Tintin och andra verk har nu ordet tagits bort. Bränn böckerna! Ta bort dem från biblioteken! Tack för det alla Ni, som lär oss skillnad mellan N-ordet och svart. Ni har ju lyckats att förbjuda N-bollar, det är verkligen ett steg mot en bättre värld. Tack massmedia som i denna värld av konflikter och framsteg, håller huvudet kallt och fokuserar på de stora frågorna

Men, jag har hört att svart och svarting är lika nedsättande. Många känner sig, med rätta kränkta när ordet nämns. Låt oss alla samlas i kampen mot detta ord, som är så stötande för många. Låt oss förbjuda ordet ”svart”. Låt oss radera det i alla texter och i alla sammanhang. Låt oss förbjuda ordet svart och ersätta det till exempel med icke vit. Till exempel kan man säga ”i den icke vita natten”. Tack för ordet.