Behövs det fler fik i Klintehamn?

Insändare2019-10-16 10:13
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Coop-ledningen påstår att man måste vara två för att dansa, det behöver man inte alls, det finns många som dansar solo. Coop-ledningen tycker att det behövs ett fik i Klintehamn, det finns flera fikaställen i Klintehamn redan och ett till betyder med all säkerhet att något får slå igen. 

Coop i Klintehamn är en av Sveriges dyraste livsmedelsaffärer och en tillbyggnad kommer väl att kosta en hel del pengar, pengar som antagligen läggs på de redan nu otroligt höga priserna. 
Det är inte konstigt att många Klintebor numera gör sina inköp på andra orter, har man sitt jobb i Visby så handlar man där, det finns många livsmedelsbutiker i Visby med mycket, mycket billigare varor. 

Det är ganska vanligt bland daglediga i Klintehamn att samåka till Visby en gång i veckan eller månaden för att göra större inköp, man samåker i en sjusitsig bil och handlar i Visby, det betalar sig, och inte lite heller. 

Till exempel en burk pulverkaffe av samma märke kan vara 20 kronor billigare i Visby än på Coop i Klintehamn. 
Och det mest patetiska av allt, jag förstår det faktiskt inte. Om jag handlar på Coop via nätet och får varorna hemkörda till dörren så är min veckohandel betydligt billigare än om jag skulle gå de 200 meter jag har, med min shoppingvagn till Coop i Klintehamn och handla.
Förklara, snälla.