Dogge Doggelito, Rigo Crossfire, El Primo och El Medico spelar in videon "Lorena" på Gotland.
-  Nu söker vi en tjej som ska spela Lorena, säger Dogge Doggelito.

Fyra stjärnor kommer till Gotland för att spela in en musikvideo till Dogge Doggelitos nya låt "Lorena". Den kubanska artisten El Medico, som toppar listorna i hemlandet och som blivit stor i spansktalande länder, är en av dem.
- Det är jättekul att Kubas bästa rappare är med oss. Alla har egna karriärer, just nu gör vi det här tillsammans, säger Dogge Doggelito.
Samtidigt blir videon ett nygammalt samarbete med El Primo och Rigo Crossfire som spelade med Dogge Doggelito i Latin Kings.
Texten är på spanska och i första hand är målet att sälja in låten i de spansktalande länderna.
- Alla vi är spansktalande och vi tyckte att det här var en kul grej att göra tillsammans. Tanken är att vi ska lansera låten i Latinamerika.
I dag och i morgon blir det casting i Visby, med målet att hitta statister och huvudaktören "Lorena".
- Vi sjunger om den här tjejen, och alla är kära i henne, berättar Dogge.

Videon spelas in på högskolan på Gotland. Philip Koziarski som läser 3D-animation och film kommer att satsa extra på att bearbeta och skapa effekter i filmen, berättar Leon Poblete initiativtagare till videoinspelningen.
- Själva låten är en partylåt, med högt tempo. Det blir mycket dans och 3D-effekter, och det ska kännas att det är rolig.
Leon Poblete tog just magisterexamen i ekonomi och marknadsföring vid högskolan i Visby. Nu är han producent för filmen.
- Det här är ett intresse jag har.
- Vi tycker att det är roligare att spela in på Gotland. Alla förväntar sig att sådant sker i Stockholm, säger Leon Poblete.