I Melodifestivalens fjärde och sista deltävling som sänds från Malmö tar Pernilla Wahlgren plats som nummer sex på scenen. "Jag vill om du vågar" heter låten som gotlänningarna Jörgen Ringqvist, Daniel Barkman och Pontus Assarsson från Helsingborg skrivit.
- Det är en glad, kaxig och snyggt förpackad poplåt med schlagerkaraktär. Jag tror den kommer att passa bra i sammanhanget, säger Daniel Barkman.
- Jag har spelat in Pernillas låtar tidigare, hon är en kanonbra artist att jobba med. Vi är glada att hon gör låten, säger Jörgen Ringqvist.
Det var Jörgen Ringqvist och Pontus Assarsson som först började jobba fram låten, men det var när Jörgen kom på att den passade för Pernilla och när de båda låtskrivarna tog hjälp av Daniel Barkman som låten satt där den skulle.
- Vi fick i väg demon i sista stund. Pontus kastade sig i väg till Stockholm, och vi kom med, säger Jörgen Ringqvist.

Pontus Assarsson är en veteran i Melodifestivalsammanhang och det är andra gången Jörgen Ringqvist har med en låt i Melodifestivalen. Sist var för två år med Calaisas låt "If I could" som han skrivit tillsammans med Pontus Assarsson. Låten slutade på femte plats. Den här gången tror han att det kan gå bättre.
- Förra gången vi tävlade var det med en schlager-ballad. Den här låten tror jag fungerar bättre i forumet, och framförallt passar låten Pernilla, säger Jörgen Ringqvist.
För Daniel Barkmans del är det premiär i Melodifestivalen.
- Det känns jättekul att vara med. Det är ju ett av målen man har när man skriver musik, säger han.
Daniel Barkman kommer från Göteborg men för ett och ett halvt år sedan flyttade han till Gotland tillsammans med familjen. Det började med att han hyrde in sig i Jörgen Ringqvist studio på Öster i Visby när de producerade Mojjes skiva Popcornfrisyr.

- När min fru fick jobb här och det fanns ett lägenhetsbyte mellan Göteborg och Visby, tog vi chansen. Nu trivs vi jättebra. Allt finns och det är en enklare, renare och tryggare tillvaro här, säger Daniel Barkman.

Det är inte första gången de lyckas skriva låtar tillsammans som går hem. Senast i slutet av sommaren klättrade de tre låtskrivarna på listorna tillsammans med dansbandet Scott när plattan "Längtan" kom ut.
Det blev guldförsäljning både för albumet och för singeln med låten "Underbar" av Assarsson, Barkman och Ringqvist.

Linda Bengtzing och holländska Kim-Lians "Not that kind of girl" är en annan låt som är på väg ut i världen. Nu har Daniel Barkman och Jörgen Ringqvist en rad gemensamma projekt på gång i studion.
Dit hör produktionen av hela Kim-Lians kommande album, Mojjes nya platta, mexicanska superstjärnan Belindas nya skiva.
- Hon är 20 år och har sålt 3-4 miljoner skivor. Vi producerar skivan här men hon sjunger in i Mexico och vi får hennes material skickat hit, säger Jörgen Ringqvist.
Troligen kommer också Pernilla Wahlgren att spela in sin nya skiva i deras studio under våren. Efter det väntar gemensamma låtskrivarprojekt.
-  Vi har en rejäl arbetshög att jobba av fram till sommaren. Då ska vi försöka vara lediga och ladda för att skriva. Hösten brukar vara en bra tid för det, säger Daniel Barkman.
- Vi hinner kanske inte vara lediga så mycket, med tanke på allt vi har att göra, funderar Jörgen Ringqvist.

Men först av allt är det dags för Melodifestivalen. I dag är det genrep med publik i Malmö och i morgon kväll är det dags för Pernilla Wahlgren att ge allt.
- Det är klart att det är nervöst, och det är omöjligt att gissa vilka som kommer att gå vidare. Samtidigt är det bara kul att vi är med, säger Daniel Barkman.
- Det är en vinst bara att ha fått med låten i tävlingen. Vi är där för att ha det kul, sedan får vi se hur det går, säger Jörgen Ringqvist.