MENY: Det här får studenterna äta på balen

Under söndagskvällen arrangeras den årliga balen för årets studenter. Här är den festliga menyn för kvällen.

Foto: David Skoog

STUDENTBALEN2019-06-02 16:29

BALMENYN:

Förrätt:

Carpaccio på betor med vispad tryffelfärskost, rostade valnötter, krasse, balsamico och surdegskrutonger.

Veganskt alternativ: Som ovan fast med vegansk tryffelmajonnäs.

Varmrätt:

Ryggbiff med potatiskaka, bakad tomat, marinerade bönor, café de parissmör och rödvinssås.

Veganskt alternativ: Citronbakad potatis, rostad broccoli, bakad tomat, marinerade bönor, gremoulata och saltrostad mandel.

Dessert:

Äppelpaj med kardemumma crumble, vaniljcremé och rostad kokos.

Veganskt alternativ: Som ovan fast med sojagrädde smaksatt med vanilj.

Vickning:

Kokt korv med bröd.

Veganskt alternativ: Sojakorv med bröd.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om