Protos pensionÀrer pÄ Julbord. Det var en regnig och kylig decemberkvÀll nÀr vi anlÀnde till restaurangen pÄ slakteriet för att avnjuta Ärets julbord. StÀmningen var pÄ topp redan vid entrén, dÀr vi möttes av doften av glögg och pepparkakor. Inne i lokalen vÀntade ett överdÄdigt uppdukat bord med alla tÀnkbara juldelikatesser.
KvÀllen inleddes med lite information frÄn personalchef Carin Hammerin om Protos verksamhet idag.
MÄltiden inleddes med klassiska förrÀtter sÄsom sill i olika smaker, gravad lax och en rad smörgÄsbordstillbehör. Till detta serverades bröd och smör. Efter den första tallriken begav vi oss vidare till huvudrÀtterna, dÀr vi fick njuta av julskinka, köttbullar, prinskorv, revbensspjÀll och Janssons frestelse.
Till efterrÀttsbordet fanns en mÀngd godsaker att vÀlja mellan, saffranspannkaka med salmbÀrssylt, grÀdde och chokladkaka.
KvÀllen avslutades med en kopp kaffe, lussekatt och pepparkaka. StÀmningen var gemytlig och vi kÀnde oss bÄde mÀtta och nöjda nÀr vi lÀmnade restaurang smak av Gotland.
Samtliga gÀster verkade ha haft en mycket trevlig kvÀll, full av julkÀnsla och glÀdje.
Protos pensionÀrer pÄ Julbord
Alla pensionÀrer samlade för att höra information frÄn Carin Hammerin innan julbordet.
Foto: Ronny Fontell
SÄ jobbar vi med nyheter LÀs mer hÀr!