Lördagen 24 februari höll SPF Höstglöd årsmöte i Bro föreningsgård. Ordförande Barbro Annas hälsade alla de som vågat sig ut i kyla och snö välkomna. Till att leda dagens förhandlingar valdes Leif Svensson. Verksamhetsåret har varit fyllt av olika aktiviteter. I början av år 2017 firade föreningen 40-årsjubileum i Väskinde bygdegård där medlemmarna blev underhållna av Väskinde salonger som även serverade en trerätters meny. Utöver det har det bl.a. varit påsklunch på Lövsta, aktivitetsdag i Hejnum med sopplunch, grillafton i Sockengläntan i Barlingbo, bussutflykt, boulefest, kroppkakefest, bussresa till Danmark tillsammans med SPF Blåelden och gemensam jullunch på Suderbys med SPF Blåelden. Föreningen har också arrangerat DM i boule vid Almedalens boulecenter.
Barbro Annas omvaldes till ordförande och hon tackade för förtroendet att leda föreningen ännu ett år. Efter förhandlingarna avtackades Göte Pettersson, som avsagt sig fortsatt uppdrag i styrelsen, med en blombukett.
Dagens kommitté, Alf och Lena Gustavsson, Bo Johansson, Kerstin och Bo Nilsson bjöd på läckra räksmörgåsar och kaffe med rullrån. Lite klurigheter i form av ord och uttryck som skulle paras ihop sysselsatte även medlemmarna vid kaffebordet. Självklart var det också lottförsäljning med fina vinster. Sammankomsten avslutades med sång.

Agneta Jacobsson