Onsdagen den 5 juni var våra 85+are inbjudna till vårfest vid Svajdestugan. Ett drygt trettio-tal hade hörsammat inbjudan. Med kontaktgruppen, delar av styrelsen och sånggruppen blev vi uppemot sjuttio stycken som samlades i den varma stugan.
Ulla Börjesson från Kontaktgruppen hälsade välkommen och sånggruppen framförde ett antal sånger. Sedan var det dags för kaffe med hembakat kaffebröd och pratstund. När alla intagit kaffe och fått pratat av sig framförde Lennart Torndahl en egen skriven visa. De tre musikerna spelade en låt till innan sånggruppen åter tog plats på scen.
Under tiden förbereddes grillen för att lagom till den sista sången ljudit ut vara klar för att servera den nygrillade korven. Några satt kvar under stugväggen och njöt av sol och värme till korven medan många sökte den lilla skugga som kunde uppbringas.
När alla var mätta och nöjda var det dags att börja tänka på refrängen. En trevlig eftermid-dag där alla hade fått sig både underhållning och spis och framför allt att få träffas gick mot sitt slut. Var och en tog sig hem till sitt och kontaktgrupp med medhjälpare hade bara att återställa och kunna vara nöjda med en bra utförd vårfest.