Året var 2003 när vi och våra barn Tim och Pontus besökte speedwaybanan på Galgberget, det var prova på speedway och Anders var där med sin son Linus.
Vi fick genast bra kontakt med Anders och de övriga ledarna, vi kom in i gänget och hade skoj och trevligt på alla sätt, det blev speedwayträning var och varannan lördag och alla trivdes tillsammans.
Efterhand utvecklades våra ungdomar och det blev träningsläger i Målilla, vi begav oss för första gången till en fastlandsbana.
2009 – 2012 tävlade våra söner Tim och Pontus i ungdomsserien i samma lag som Anders son Linus.
Vi (laget) tillsammans med Anders och Linus besökte under fyra år (säsonger) banor runt om i Sverige, från Hagfors ner till Malmö, med det gemensamma resandet till tävlingar, Grand Prix, mässor, och träningsläger blev vi som en enda stor familj.
Anders var en drivande kraft i GMF Speedwayklubb och var stort engagerad i flytten från Galgberget till byggnationen i Hejdeby, det har blivit många arbetstimmar och beslut som tagits tillsammans.
Anders var en kamrat man alltid kunde lita på, bestämde man något blev det av, lovade han något hölls det.
Anders var alltid omtänksam och hjälpsam, hade någon glömt något, sa Anders låna av oss.
Mitt sista möte med Anders blev måndagen den 6 mars 2017 då vi hade styrelsemöte i klubben, Anders och jag brukade alltid bli kvar till sist och eftersnacka lite, han tände en cigg, det var en riktigt kall kväll och jag sa, nu åker vi hem Anders, vi syns på lördag, nu blev det inte så.
Vi saknar dig Anders.

Roger Svensson Ingela Johansson
Tim Svensson Pontus Svensson