Frida Domnauer driver sedan tre år tillbaka Värdshuset Lindgården tillsammans med Sonny Gustafsson. Tidigare arbetade hon bland annat under flera år hos Bosse Nilsson under Donners Brunn-eran. Frida är även initiativtagare till matfestivalen Gotland Gastronomy som såg dagens ljus under våren 2018.

Rekommendationerna sker utan inbördes rangordning.

Restaurang Rot, Norrlanda.

Artikelbild

| Frida Domnauer driver Värdshuset Lindgården tillsammans med Sonny Gustafsson.

– Luqaz Ottossons nya projekt där allt är väldigt genomtänkt och personligt med närproducerat och mycket grönt. Det är en upplevelse utöver det vanliga att äta i glasstudion där glaset blir en del av matlagningen.

Ett litet crêperie, Stenkyrka.

– Att äta goda crêpes, hänga i deras lada och njuta av utsikten är väldigt gemytligt. Man får en härlig hemma hos-känsla när man kommer dit, helt enkelt underbart.

Hotell Stelor, Västergarn.

– Det är ett annat favorithäng, riktigt bra mat men samtidigt så skön och avslappnad miljö. Jag rekommenderar att pricka in när det är någon spelning där, till exempel käka en lammkebab och sen hänga i ladan och lyssna på bra musik.

Surfers, Södra kyrkogatan, Visby.

– Vill man dricka bra drinkar och bli överraskad i smakerna så måste man besöka Surfers. Det är ett ställe man helt enkelt inte får missa.

Fiket, Österport Visby.

– De har jättebra grejer och det finns alltid mycket att välja på och något för alla. Personalen är supertrevlig och serviceinriktad. Som nybliven hundägare så är det toppen att man också får ta med sig hunden.