Webbdebatt: Levande grisar kokades på slakteriet

Gotland2009-03-18 04:00
Det här är en debattartikel. Åsikterna i texten är skribentens egna.
Fy fan. Har slakteriarbetare i Visby ingen skam i kroppen?

Stress och pressade priser, leder oundvikligen till att det inträffar sånt som inte får hända. Det är likadant överallt.

Kalle

Hur kan man leva med det? Man blir verkligen inte sugen på en kotlett när man läser detta.

Våra kräftor och andra skaldjur kokas levande.

Jag är mycket upprörd! Jag överväger att anmäla slakteriet för djurplågeri, om det inte blir en anmälan automatiskt efter detta avslöjande.fåröbo
Ja, snälla GÖR det, Fåröbo!

Det kanske inte skall skyllas blint på arbetaren som skyfflar över grisarna till karet.
Enligt artikeln har det hänt att grisar börjar skrika NÄR de redan ligger i karet.
Skall man plocka upp dem eller kasta på en vedpinne till i brasan?
Det är ett moraliskt dilemma. Jag hade kastat på en pinne till och hoppats grisen dött fort.

Till alla:
JAG HAR PÅBÖRJAT PROCESSEN MED EN POLISANMÄLAN!
Ett mail har skickats till Polisen, för vidare aktivitet.
Läs mer om