Krönikor 40 000 kvinnokroppar förväntas smugglas och transporteras till Ryssland nu i samband med VM. På grund av den enkla anledningen att väldigt många män ska dit. Och då måste det ju finnas hål där de kan stoppa in sina penisar, verkar det som, eftersom ingen protesterar. Ingen man i alla fall.

Det skrivs mest om de kvinnokroppar som traffickeras, alltså, de som luras och tvingas in i prostitution. Det är synd om kvinnor som inte får betalt för våldtäkterna, antar jag. För alla våldtas de ju. Vissa får dock betalt för det.

Alla sexköp är våldtäkter. Därför att det finns inte en enda frivillig hora på hela jorden. Många kvinnor vet om det, därför att många kvinnor vet hur det är att befinna sig i en kvinnokropp. Det finns ingen kvinna på hela jorden som är sexuellt upphetsad jämt, så jätteenkelt är det. Däremot finns det jättemånga kvinnor på jorden som är fattiga och behöver pengar. Männen har nämligen roffat åt sig det mesta. Och det finns jättemånga kvinnor på jorden som mår skit. Männen har nämligen tryckt ner dem och förstört dem. Och det finns kvinnor som därför tycker om att skada sig själva. För att de hatar sig själva så mycket. Därför tar de betalt för att låta sig våldtas. Det finns kvinnor som lämnats ensamma med ansvar över barn då de övergivits av barnens far. Det finns kvinnor svårt sjuka i beroendesjukdomar som måste ha pengar för att underhålla sitt missbruk. Det finns helt enkelt ingen kvinna på jorden som säljer sex för att hon vill det av sitt hjärtas fria vilja och glädje. Hon gör det för att hon måste, därmed blir det ett tvång och därför är varje sexköp en våldtäkt. Ni män kan ju försöka lura i er att det visst finns lyckliga horor. Men det är en myt, påhittad av män. Bara de dummaste av er vägrar inse det.

För lyckligtvis köper inte alla män sex. Däremot håller många män käft när deras vänner och bröder och pappor gör det. Män är oerhört fega på det viset. De har oerhörda problem med att kritisera varandra. Vilket resulterar i att det inom områden där huvudsakligen män verkar, även uppstår en massa skit som aldrig bryts eftersom ingen vågar säga ifrån. Som till exempel inom sport, både bland utövare och fans. Kvinnor har gjort tusenfalt mer för fotbollskulturens offer (bland annat de prostituerade) än vad de män som verkar inom fotbollskulturen och inte köper sex, har gjort. Det är en skam som jag skulle ha upplevt som väldigt tung att bära om jag var en man inom fotbollskulturen som inte köpte sex.

Man gör vad man kan, liksom. Om det så bara är att uttrycka sin milda åsikt när ens vänner pratar om kvinnors kroppar som varor. Eller ta ett snack om det med ungdomslaget med tränar. Så har man åtminstone gjort något. Och kan sedan passera pärleporten som en man och därmed utmärka sig i det lämmeltåg av möss som dagligen passerar där.

jenny_thomasson@hotmail.com