Instruktionsfilmer

Vanliga frågor från våra läsare

Här får du svar på några av de vanligaste frågorna som rör användarkonton, inloggningar och prenumerationer på Helagotland.se.

Varför behöver man ett konto för att läsa era nyheter?
Vi vill ha en starkare och mer kvalitativ relation med våra användare. Du som användare är viktig för oss och vi vill leverera innehåll som passar dig.

Vi vill känna våra läsare bättre för att kunna utveckla och förbättra vår webb efter de krav som marknaden efterfrågar . En bra webb med trogna läsare är avgörande för att vi ska finnas i framtiden. Surfkonto på sajten kostar ingenting och innebär inga åtaganden för dig som kund. Du skapar ett konto vid ett tillfälle och använder samma inloggning på våra nyhetssajter inom koncernen NTM. Är man prenumerant hos oss får man dessutom (med konto) tillgång till allt material på vår sajt som vi tar betalt för.

Kommer ni att skicka en massa reklam till mig?
Vi eftersträvar i största mån att kontakta våra läsare via mail med tex. förmånliga prenumerationserbjudande. Som ett exempel har vi under 2016 skickat ut 3 st erbjudande till de kontakter vi har i vår databas. Under kommande år kommer vi även försöka att implementera ett nyhetsbrev från vår redaktion Helagotland.se med sammanfattade nyheter som en extra service för våra läsare. Man har alltid möjlighet att avregistrera sig från nyhetsbrev och eventuella erbjudande från oss.

 

Här hittar du även instruktionsfilmer som kanske kan hjälpa till att svara på några frågor.