Michael Olsson från Lärbro har gjort det igen. Hans senaste imitationsfilm, där han imiterar flera av årets deltagare i TV serien Paradise hotel, har redan efter två dagar fått 250.000 visningar på Facebook. Hans hittills klart mest sedda klipp på Facebook.

– Det är kul såklart. Jag har inte gjort någon imitationsvideo på länge, så att göra ett klipp och få en sån härlig respons är fantastiskt roligt, säger Michael Olsson.

Michael har vuxit upp i Lärbro på Gotland, men bor idag i Kalmar där han jobbar som journalist. Han gjorde sina första officiella imitationsklipp 2012 i samband med fotbolls-EM och gjorde succé med sin Zlatan-imitation under 2015.

Artikelbild

Läs mer: Viral succé för Mickes imitationer

På senare tid har inte Michael gjort så många imitationsfilmer, utan fokuserat på annat, men det tog inte lång tid för honom att bli varm i kläderna igen.

– Imitationsförmågan sitter kvar, så det är skönt. Det är över 5000 kommentarer och 99,9% är positiva, så det är sjukt kul.

I klippet som nu fått stor spridning imiterar Michael tio av deltagarna i Paradise hotel vilket var ett ganska naturligt val.

– Jag har gjort Paradise hotel tidigare, 2015. Då togs klippet emot bra, och nu har jag följt programmet och kände att jag kunde göra ett par stycken. Och Paradise hotel är ju ett program där målgruppen är väldigt aktiv på Facebook. Så för att få spridning på Facebook så är det ett optimalt program.

I klippet imiterar Michael tio personer från TV-serien, men de flesta av dem är killar, och det är av en ganska enkel anledning.

– Det är svårast att imitera tjejerna. De har ljusare röster och det är inte helt enkelt. Men jag kände att jag var tvungen att jobba in två av tjejerna i alla fall. Sen om det är bra eller dåligt får publiken avgöra.

Och med över en kvarts miljon visningar på tre dagar har publiken tydligt visat vad de tycker.

– Och den ena av tjejerna delade faktiskt klippet, så hon måste tyckt att det var kul, säger Michael Olsson.