Vi arbetar för våra väljare

Politik2019-11-11 13:12
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar till Hanna Westeren, Meit Fohlin och Ulla Andersson.
Vi Sverigedemokrater sitter inte och krystar fram förslag för Gotland bara för att! Det saknas knappast förslag från både höger och vänster och oftast är de inte av den karaktären att vi i SD behöver djupdyka in i vår ideologi för att kunna ta ställning. 
Men kommunallagen, socialtjänstlagen, regionala styrkort och policydokument begränsar alla kommunala och regionala politiker! Därför lägger vi i SD mycket krut på att förändra grundförutsättningarna för landets kommuner och regioner. Detta arbete måste självklart göras på riksnivå! Våra medlemmar och väljare förstår detta mycket väl! Det är mot dessa människor vi har vår lojalitet! Inte mot vänstern eller andra block! Vi kommer att utnyttja vår vågmästarroll enligt principen ”vad gynnar våra väljare bäst”!
Apropå att ”skylla på invandringen”: Jo, den har kostat och kostar Sverige oräkneliga miljarder! Avgiften till EU likaså! FN:s miljöfond ska visst få 8 000 000 000 från Sverige! Lägg därtill meningslösa projekt genom SIDA, stödet till terrorregimen i det så kallade ”Palestina”, stödet till Mugabe och andra diktaturer, stöd till arbetande vuxnas fritidsverksamheter (föreningsstöd) ja, listan blir nästan oändlig! 
Vi i SD vill se helt andra möjligheter för kommuner och regioner att bygga ut välfärden! Men då krävs att sju andra partier på riksplanet slutar att skyffla iväg svenskarnas pengar på dumheter!