Det behövs skyddsräcken på strandpromenaden

"Var inte så länge jag hörde på radion, att en kvinna  som var på semester här i somras höll på att trilla nerför kanten".

"Var inte så länge jag hörde på radion, att en kvinna som var på semester här i somras höll på att trilla nerför kanten".

Foto: Krister Nordin/arkiv

Insändare2019-10-23 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Mellan Kallbadhuset och Kruttornet måste ni sätta upp ett skyddsräcke så fort så möjligt. Det är ju inte klokt att det inte kommit upp tidigare, men det ska väl ramla ner någon först och slå ihjäl sig innan det händer något. Ja, Region Gotland i ett nötskal får man väl säga. 

Var inte så länge jag hörde på radion, att en kvinna  som var på semester här i somras höll på att trilla nerför kanten. Om jag inte minns fel, så tog hon kontakt med regionen, samt att det kom ut i lokalradion. 

Där kikaren finns är det ett skyddsräcke, varför inte resten av biten bort mot Kallbadhuset, kan man ju undra? När man renoverade den biten av strandpromenaden för inte så länge sedan, varför satt man inte upp ett räcke då för, räckte  pengarna inte till, eller?

Man slänger ut pengar på skrattande soptunnor, som kostade en  hel del, tror det var 500.000 kronor, så skulle man väl kunna ha råd att fixa till ett skyddsräcke också, om det är pengarna som tryter tycker man. Men hur som, så måste det ske något så fort så möjligt, innan någon trillar ner och skadar sig eller kanske stryker med.

Låt det nu inte ta 50 år innan det händer något, få upp ett skyddsräcke så fort så möjligt. (Kanske ska hända en olycka först)?