GT Extra - Mervärden för våra prenumeranter

Via GT Extra får våra prenumeranter tillgång till nya erbjudanden varje vecka.  

Vem kan använda GT Extra?

Alla privatpersoner som prenumererar på Gotlands Tidningar i minst fyra månader till ordinarie pris får tillgång till GT Extra.

Hur tar jag del av erbjudanden?

Börja med att logga in. Saknar du abonnentnummer eller lösenord, kontakta vår kundtjänst via telefon 0498- 20 25 00 eller via e-post till gtextra@gotlandstidningar.se så hjälper de dig.

 

Klicka sedan på rubriken Erbjudanden för att se alla aktuella erbjudanden. Klicka på det erbjudande du vill nyttja för att läsa mer om det. Välj därefter att skriva ut erbjudandet som en kupong eller ett sms, detta gör du under erbjudandets rubrik.

 

Kontakta vår kundtjänst om du inte har tillgång till skrivare eller mobiltelefon så hjälper de till. Tel till kundtjänst: 0498- 20 25 00.

 

Så här tävlar du

Precis som beskrivet ovan loggar du in här till höger. Klicka därefter på rubriken Tävlingar. Där finner du aktuella tävlingar, klicka på den tävling du är intresserad av för att få mer information.

  

Kontakta oss

Har du frågor eller synpunkter som rör GT Extra så uppskattar vi om du kontaktar oss. Antingen via telefon till kundtjänst 0498- 20 25 00 eller via e-post till gtextra@gotlandstidningar.se