Pappa avled stilla med fina människor runt sig, efter en bra dag då han både skrattat och tagit en selfie med sin kompis Ruben.Det känns fint att ni skickade bilden till mig just den dagen. Så att vi en sista gång fick se hans underbara leende. Tack Ruben !
Hans glädje och humor var det som präglade honom. Den positiva inställningen och hans kärleksfulla sätt betydde mycket för mig, oss och hans omgivning.
Han var ambitiös och lojal under sina år på Posten. Han gillade att spela golf och var en ansvarsfull allt-i-allo där och självklar på Själsö hamn. Pappa var intresserad av väder, fartyg, gamla bilar,djur-bland mycket annat.
Jag och pappa pratade i telefon minst en gång varje dag. När han den sista tiden bodde på Korpen så sa han när han ville ringa mig att nu måste jag ringa hem. Vi skrattade och grät tillsammans.Han kunde verkligen visa sina känslor. Jag är så tacksam att vi fick möjligheten att säga godnatt till varandra bara timmar innan han somnade in.Han var omtänksam och den BÄSTA pappan, BÄSTA morfadern och BÄSTA svärfadern man kan tänka sig. Vi hade en unik och nära relation som byggde på ren kärlek. Inget otalt, utan precis som det ska vara. Han älskade oss så mycket och kände ett lugn av att veta att vi mådde bra.
Du är som solen, månen och stjärnorna-alltid med oss. Precis som du ville. Din sista och högsta önskan var ju att vara hos oss.Du sa att vi hör ihop och det stämmer så bra.Du ingår i vår familj för alltid. Vi kom överens om att geografi inte spelar någon roll och att vi bor i varandras hjärtan, där bär jag med mig min pappa nu.Sov nu gott lilla pappa, vi ses vid nästa station.
Ett varmt tack till personalen på lasarettet och korttidsenheten Korpen som vårdade honom så fint till sista dagen. Ett stort tack till Gun-Britt Ronström för allt du gjort för min pappa.