krönika jenny persson 1. Pisseriförbud. Närmare bestämt ett förbud mot de som står och pissar överallt. Inte sällan ”glömmer de bort” att vända sig bort ordentligt så att man dessutom måste ta del av penis. Här talar vi om ett samhällsproblem som inte bara orsakar obehagligt blotteri utan även ett stinkeri.

2. Fylleriförbud. Hur mycket skattepengar kostar fylleriet vårt samhälle varje år? Hur många skadas i samband med fylleri? Hur många barn får sina liv förstörda? Hur mycket stryk har utdelats i fylleriets anda? Att ägna sig åt fylleri är i allra högsta grad att upprätthålla ”tragiska förhållanden”. Ping, Anders Borg.

3. Snuskeriförbud. Strippklubbar. Sajter där vackra unga tjejer kan ”skaffa sig en sugardaddy” som till exempel finansierar studier och erbjuder allmän lyx för dessa unga tjejer i utbyte mot gud vet vad, men detta marknadsförs i alla fall med en närbild på en halvnaken kvinnokropp. Porr över hela jäkla internet som blir grövre och grövre och där det mesta numera tycks gå åt våldtäktshållet. Pojkar som blir porrberoende och porrskadade. Flickor och unga kvinnor som får sina sexualiteter kapade av den manliga blicken som styr porrindustrin och som skildrar kvinnor som inget annat än hål, objekt. Internetsajter där folk som vill vara otrogna kan hitta andra som vill vara otrogna. Dickpicks, alltså bilder på penisar som män skickar till tjejer och kvinnor i tid och otid. Stoppa snusket!

4. Nazismeri/rasismeriförbud. Mellan elva och sjutton miljoner judar, romer, homosexuella, handikappade och människor från många andra grupper, mördades på grund av nazism. Bara det enkla faktum bör göra nazism och rasism förbjudet tusen gånger om. Människor med dylika åsikter bör inte få tillgång till det offentliga rummet. Ett förbud mot nazismeri är brådskande!

5. Svineriförbud. Som ett samlingsförbud där ovanstående fyra förbud kan förenas. Svineri kan även vara andra saker. Män som låter kvinnan dra ett större lass i det de gemensamt gett sig in i, nämligen barnaskaffande och det gemensamma hushållet. Mansgriseri, helt enkelt. Förbjud! Att kasta sopor och skräp i naturen och rent fysiskt svina ner faller förstås också under förbudet. Och när vi nu är inne på svintemat: köttäteri bör förbjudas. Bör gå under djurplågeri. Förbud även givetvis mot fiskeri, rökeri, slagteri, charkuteri.

Det upprepas ivrigt att en MAJORITET av det svenska folket vill införa ett förbud mot tiggeri. 57 procent. Vi är alltså 43 procent som också väldigt gärna vill lösa EU-migranternas tragiska situation men på lite andra, mindre empatilösa, sätt.